Spørgsmål og svar om renovering af badeværelser

På et beboermøde blev der vist en skitse af de renoverede badeværelser på Galgebakken.

Evalueringsskemaerne efter mødet indeholdt dog mange spørgsmål og kommentarer til skitsen. Vi har samlet spørgsmålene og svarer på dem her på siden.

 

 • Beboere oplever nu store udsving i vandets temperatur, når de bader i Galgebakken. Kan vi som tilvalg opsætte et brusearmatur med skoldningssikring?
  Ja, det kan godt lade sig gøre. Generelt skal der dog ikke forekomme temperaturudsving ved badning. Dette er noget tilstræber at komme til livs i renoveringen, hvor vi blandt andet skifter rørene og efterser varmecentralerne. Vi tror, at temperaturudsvingene skyldes de meget tilkalkede rør.


 • Rådgiverne har oplyst forvirrende information om brusevægsglasplade, rengøringsmuligheder og vinger - hvorfor?
  De forskelligrettede oplysninger skyldes, at der har været tvivl om fortolkningen af "Stærkstrømsregulativet", og om, hvorvidt der skulle opsættes fast afskærmning mellem bruseren og de stikkontakter, der går til vaskemaskine og tørretumbler.

  Vi har forhørt os hos Sikringsstyrelsen ad flere omgange, og har nu fået uddybet, at det ikke er nødvendigt med afskærmning mellem bruser og stikkontakt.


 • Der har været givet forvirrende information om tilkendegivelser om valg af flisemodeller til standardbadeværelser - hvad er hvad?
  Der er opstillet 5 løsningsforslag fra rådgiver, som man skal forholde sig til med en positiv/negativ tilkendegivelse (smiley). Har du kommentarer til de 5 kombinationer, er du velkommen til at skrive f. eks.: ”2 x mørke fliser er for meget, men mørk væg med lyst gulv ville være pænt”.
  Det er endnu ikke afklaret, om der bliver én eller flere standartløsninger.