Gå til indhold

Ventelisterne i Galgebakken er suspenderet midlertidigt pga. den kommende renovering. Det gælder både den interne og eksterne venteliste. Det er nødvendigt at suspendere ventelisterne midlertidigt, fordi der i forbindelse med helhedsplanen vil være et stort genhusningsbehov. Det forventes at Galgebakkens beboere kan genhuses i Galgebakken. Når renoveringen er godt i gang og behovet for genhusning er nedadgående vil ventelisterne sættes i kraft på ny.

Interne flytninger foregår midlertidigt som en del af genhusningen
Det betyder at også interne flytninger er sat i en slags undtagelsestilstand. Hvis man som beboer i Galgebakken ønsker at flytte til en større eller mindre lejlighed i Galgebakken inden renoveringen er gennemført forsøges dette imødekommet som en del af genhusningen.

Genhusningsskema udsendes i januar
Hvis du som beboer i Galgebakken ønsker at flytte internt i afdelingen til en større eller mindre lejlighed, skal du derfor give udtryk for dette via det genhusningskema, der som første skridt i genhusningsprocessen sendes til alle beboere.

Du vil modtage dette genhusningsskema i løbet af januar. Her kan du angive dine ønsker til genhusningen, f.eks. om du ønsker en midlertidig eller permanent genhusning; om du har behov for særlige hjælpemidler; ønsker en større eller mindre lejlighed; eller om du ønsker at genhuse dig selv i f.eks. et sommerhus. I skemaet kan du også give udtryk for, at du ønsker om at flytte til en anden bolig i Galgebakken.

BO-VEST tager kontakt til dig
Når du har udfyldt genhusningsskemaet vil genhusningsteamet tage kontakt til dig, og tale med dig om dine ønsker. BO-VEST forsøger bedst muligt at tage hensyn til dine ønsker når genhusningen planlægges.