Hvordan kan jeg blive genhuset?

Du kan blive genhuset på flere måder. Midlertidigt, permanent eller du kan genhuse dig selv. Her kan du læse mere om dine muligheder. 

Genhusningen vil fortrinsvis foregå lokalt i Galgebakken. Men det er muligt, at enkelte vil blive genhuset i andre boligafdelinger i Albertslund.

Midlertidig genhusning
Ved midlertidig genhusning skal du midlertidigt bo i en anden bolig i Galgebakken mens din egen bolig bliver renoveret. Hvis du har valgt at du vil genhuses midlertidig forsøger vi at imødekomme dine ønsker til en genhusningsbolig. Det er forventningen, at du skal være genhuset i ca. 6 måneder. Men de endelige detaljer omkring din genhusning får du tre måneder før genhusningen skal ske.

Permanent genhusning
Hvis du vil genhuses permanent, og altså flytte permanent til en renoveret eller en anden bolig i forbindelse med renoveringen, vil du modtage tilbud efterhånden som der bliver boliger ledige. Det sker efter internt ventelistenummer.

Ved permanent genhusning vil du ofte blive indkaldt til en samtale, hvor du og den medarbejder hos BO-VEST, der varetager genhusningsopgaven, taler om dine muligheder og behov til en genhusningsbolig. Vi ved det kan være en svær situation for dig, og gør vores bedste for at finde de løsninger, der kan opfylde dine genhusningsønsker og behov.

Hvis du vil genhuse dig selv
Hvis du vil genhuse dig selv i f.eks. et sommerhus eller hos venner eller familie, skal du angive dette i skemaet. I så fald skal du ikke betale husleje i genhusningsperioden. Du bliver informeret senest tre måneder før du skal rykke ud af din bolig.