Gå til indhold

Genhusningsskema

Du modtager i løbet af januar et skema fra BO-VEST i din postkasse. På dette skema kan du angive dine ønsker til genhusningen.

For at kunne planlægge genhusningen af Galgebakkens beboere, har BO-VEST brug for at vide mere om dine behov. Du modtager derfor et skema, hvor du kan angive dine behov og ønsker til din genhusning.

Hvorfor skal du udfylde skemaet?
Det er planen er genhusningen i forbindelse med renoveringen af Galgebakken foregår lokalt i Galgebakken, og i særlige tilfælde i Vridsløselille Andelsboligforenings andre boliger med undtagelse af Kanalens Kvarter, Bæk- og Fosgården og Blokland.

Der er dog en række forskellige forhold vi har brug for at vide mere om, for at kunne planlægge genhusningen, f.eks. om du selv vil finde en genhusningsbolig, måske i et sommerhus eller lignende. I så fald skal du ikke betale husleje i genhusningsperioden.

Vi har også brug for at kende til eventuelle handicap eller andre særlige behov. Måske har du husdyr, særligt inventar eller lignende? Det er også vigtigt for planlægningen at du angiver, hvis du gerne vil bruge lejligheden til at flytte permanent til en anden bolig i Galgebakken.

Alle oplysninger vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Har du brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp til at udfylde skemaet er du velkommen til at kontakte genhusningskonsulent Lise Kaas i Boliggruppen hos BO-VEST.

Der bliver også afholdt en række spørgedage i Galgebakken. Her kan du få svar på dine spørgsmål og hjælp til at udfylde skemaet. Spørgedagene afholdes på Ejendomskontoret Galgebakken Øster 10,7. Læs mere om spørgedagene her. 

Hvordan afleverer du skemaet?
Skemaet skal retur til BO-VEST. Spørgeskemaet skal være BO-VEST i hænde senest 25. april 2020.

Du har flere muligheder for at aflevere det til BO-VEST:

  • Du kan sende det på mail til genhusning@bo-vest.dk
  • Du kan sende det med post til BO-VEST, Stationsparken 37, 2600 Glostrup, att. Lise Kaas
  • Du kan aflevere det på ejendomskontoret.

Hvis der sker ændringer i dit behov
Spørgeskemaet er vejledende. Sker der ændringer i dine behov inden du skal genhuses eller flytte har du naturligvis mulighed for at indberette det til os.

BO-VEST kontakter dig, hvis de har spørgsmål
Du bliver kontaktet af BO-VEST, hvis vi har spørgsmål til dine ønsker. Når den endelig plan gennemførselen af helhedsplanen og genhusningen er klar vil der blive indkaldt til en række etapemøder, hvor der vil blive informeret om hvad der skal ske i afdelingen og forløbet omkring den midlertidige genhusning.

Separator icon